RESTAURANT

Restaurantul cu bar al Hotelului Mureșul are o capacitate de 60 de locuri în sală și de 70 de locuri pe terasa acoperită. Localul nostru este ideal pentru organizarea unor evenimente precum mese festive, petreceri cu bufet suedez, aniversări, banchete, reuniuni sau petreceri de botez.

Echipa restaurantului își propune să exceleze de fiecare dată când ne vizitați. Indiferent dacă doriți să savurați un prânz, să vă relaxați alături de partener la o cină romantică, să petreceți alături de colegi sau să organizați evenimente memorabile, de grup sau de familie.

Vă oferim produse tradiționale românești și locale, proaspete și delicioase. Sărmăluțe, mămăliguță cu brânză și smântână, tochitură, ciorbițe de tot felul și deserturi care mai de care mai gustoase te îndeamnă la un răsfăț maxim.

Vă stau la dispoziție bucătari experți în arta culinară și cei mai amabili chelneri. Programul de funcționare este între orele 7.30 și 22.00.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hotelmur/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hotelmur/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111