ÉTTEREM

A Maros Hotel bárral ellátott éttermében 60 férőhely található a teremben, valamint 70 férőhely a fedett teraszon. Ideális helyszín ünnepi vacsorák, svédasztalos bulik, évfordulók, bankettek, találkozók vagy keresztelők számára.

Az étterem csapata minden alkalommal a tökéletességre törekszik, legyen szó egy nyugodt ebédről, egy romantikus vacsoráról a kedvesével, a kollégáival eltöltött időről, valamint csoportos vagy családi eseményekről.

Éttermünk hagyományos román és helyi ételeket kínál, frissen és ízletesen elkészítve. Töltött káposzta, polenta sajttal és tejföllel, pörköltek, levesek és a finomabbnál finomabb desszertek segítik Önt hozzá a teljes kényelemhez.

A kulináris művészet területein igencsak jártas kiváló szakácsaink, valamint a legkedvesebb pincérek állnak rendelkezésére. A nyitvatartási idő 7.30 és 22.00 között tart.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hotelmur/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hotelmur/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111