VERIFICĂ DISPONIBILITATE

SPA

Centrul Health SPA va oferă o ambianță deosebită. Este locul în care veți redescoperi starea de bine a trupului și a spiritului.

Inaugurat în toamna anului 2017, Centrul Health Spa este amenajat în subsolul hotelului. Spațiul welness cuprinde un bazin cu apă dulce, jacuzzi, bazin cu apă sărată, saună finlandeză și cu aburi, spaţiu de relaxare, masaj, cameră cu sare, dar și un bar chiar în incintă.

Cei care ne trec pragul se vor întoarce acasă cu bateriile încărcate, cu mintea limpede și cu zâmbetul pe buze. Serviciile de Wellness si SPA vă revigorează, vă stimulează și vă energizează deopotrivă, fiind locul ideal pentru relaxare și petrecerea unui sejur în doi sau alături de familie și prieteni.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hotelmur/public_html/wp-includes/functions.php on line 4615

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hotelmur/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111